واردات در برابر صادرات چیست؟
بسیاری از کشورها از صادرات به عنوان ابزاری جهت برابری تراز اقتصادی استفاده می کنند. امروزه و بخصوص بعد از تحریم ها و مشکلات ارزی، به واردات در برابر صادرات بیشتر توجه شد. همچنین برای ثبت سفارش و ترخیص کالا از چین در بسیاری از گروه های کالایی ، نیاز به واردات دربرابر صادرات می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا در سایت شرکت چینیران اطلاعات لازم را برای شما درباره واردات در برابر صادرات بیان کنیم همچنین اگر سوالی در رابطه با واردات از چین دارید میتوانید با شماره شرکت تماس حاصل فرمایید.
انواع گروه های کالایی جهت واردات
وزارت صمت انواع کالا جهت واردات را به چهار گروه کلی تقسیم کرده که این دسته بندی توسط سران سه قوه تایید شده است:
گروه یک: کالاهای اساسی که دلار 4200 تومانی به آن تعلق می گیرد.
گروه دو: کالاهایی که در گذشته ارز 4200 تومانی میگرفتند و هم اکنون ارز نیمایی به آنها تعلق میگیرد.
گروه سه: نا معلوم
گروه چهار: کالا های ممنوعه
برای مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تجارت و واردات کالا حتما مقاله واردات کالا از چین را بخوانید.
بیشترین گروه کالایی و انواع
بیشترین واردات کشور هم اکنون از نوع دستگاه، مواد اولیه و محصول در گروه کالایی 2 می باشد. گروه کالایی 2 توسط وزارت صمت و بانک مرکزی به 7 طبقه دسته بندی شده است.
گروه کالایی 21: کالاهایی که ارز 4200 میگرفتند و هم اکنون نیاز به ارز نیمایی دارند، همچون کره.
گروه کالایی 22: گروه کالایی 23 – گروه کالایی 24 که ارز نیمایی به آنها تعلق میگیرد.
گروه کالایی 25: گروه کالایی 26 صرفا با استفاده از واردات در برابر صادرات
گروه کالایی 27: این گروه کالایی نیز ممنوع می باشد ولی توسط سران سه قوه تایید نشده است و توسط وزارت صمت و بانک مرکزی ممنوع شده است.
ارتباط با کارشناسان ما در واتساپ
چرا واردات در برابر صادرات؟
1. برای کالاهایی که الزام به ثبت از این روش دارد.
2. سرعت و سادگی در عملیات ثبت سفارش
برای کالاهای گروه 25 و 26 می بایست از واردات در برابر صادرات استفاده کرد. ضمن اینکه برای سایر گروه های کالایی به غیر از 21 نیز می توان از این روش استفاده نمود.
به طور کلی توجه داشته باشید که از آنجایی که واردات در برابر صادرات بار مالی برای بانک مرکزی ایجاد نمی کند، دولت تمایل به استفاده از این روش دارد تا ارز حاصل از صادرات به این بخش منتقل گردد.
واگذاری کوتاژ یا همان لاشه صادراتی
برای استفاده از گزینه واردات در برابر صادرات در ثبت سفارش کالا در سامانه جامع تجارت می بایست از یک اظهارنامه استفاده نمایید. اظهارنامه صادراتی یا به صورت عامیانه لاشه صادراتی می تواند ناشی از صادرات خود و یا صادرات دیگران باشد.
عرضه لاشه صادراتی (اظهارنامه صادراتی)
چینیران این امکان را دارد تا اظهار نامه صادراتی خود را جهت ثبت سفارش و استفاده در فرآیند واردات به وارد کنندگان و تجار گرامی واگذار نماید. واگذاری اظهار نامه صادراتی محصولات نفتی و غیر نفتی
فرآیند واگذاری اظهار نامه یا کوتاژ صادراتی به چه صورت است؟
در هنگام ثبت سفارش برای واردات، پس از انتخاب گزینه واردات از طریق سیستم بانکی، میبایست نوع درخواست را به صورت واردات ” از محل صادرات دیگران” انتخاب گردد. پس از این مرحله و تایید ثبت سفارش ما امکان واگذاری کوتاژ صادراتی خود را به شما داریم.
واردات انواع کشنده و تریلی دست دوم امروزه یکی از مهمترین گزینه های واردات در برابر صادرات می باشد. مجموعه چینیران امکان واگذاری کوتاژ یا همان اظهار نامه صادراتی را به پرداخت هزینه جهت واردات دارد.
برای اطلاع از آخرین تغییرات در قوانین گمرکی، مشاوره تخصصی در خصوص حمل و ترخیص کالا و یا اگر برای واردات کالا به اسناد صادراتی نیاز دارید، با شماره شرکت چینیران تماس حاصل فرمایید.
تماس با کارشناسان مجموعه چینیران
در ادامه درباره بهترین کالاها برای واردات از چین بخوانید: